Danas, 08. lipnja, povodom patrona župe Prozor, na trgu dr. Josipa Stadlera održan je dvanaesti po redu festival duhovne glazbe pod nazivom "Djeca pjevaju Isusu".

Program festivala započeo je u 17 sati, pozdravnim govorom mladih voditelja programa: Lucije i Marija.

Nakon što su predstavljeni članovi ocjenjivačkog suda i nakon što je Katarina Zadro izvela prošlogodišnju pobjedniču pjesmu Ljubav nije ljubljena, uslijedio je natjecateljski dio programa tijekom kojega je izveden 18 glazbenih brojeva.

Po završetku natjecateljskog dijela programa, članovi ocjenjivačkog suda u sastavu: Marko Antunović, David Glibo i Robert Ivančić, povukli su se kako bi usuglasili svoje ocjene i odredili pobjednike. Za to vrijeme, nazočnima se predstavila Nevenka Bošnjak, a poslije nje, maleni natjecatelji i natjecateljice nazočnima su predstavili su zajednički su izveli pjesmu Jerihonske zidine.

Nakon vijećanja u ime članova povjerenstva nazočnima se župnik Marko koji je pročitao imena pobjednika kojima je uručio vrijedne poticajne nagrade.

Prema glasovima članova povjerenstva:

PRVO MJESTO osvojila je Ružica Zadrić s pjesmom „Stvorena za nebo“
DRUGO MJESTO osvojila je Laura Biloš s pjesmom „Dubine“
TREĆE MJESTO osvojila je Petra Križanac s pjesmom “Milost“

Jadranko Antunović pobrinuo se za ozvučenje.

Ovaj događaj i ove je godine upriličen zahvaljujući župi Prozor, njezinom župniku, vikaru, časnim sestrama, djeci koja su naporno vježbala i pripremala se za ovo natjecanje te svim dobrim ljudima.