Danas, na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove - Tijelovo, u župnoj crkvi Presvetog Srca Isusova u Prozoru, uz suslavlje vlč Ivana Bošnjaka i vlč Stjepana Didaka,  euharistijsko slavlje u 11 sati predslavio je prozorski župnik vlč. Marko Tomić.

U prigodnoj propovijedi, vlč. Tomić,  između ostaloga istaknuo je kako „ … onaj tko se pričešćuje po proslavljenom Kristovom čovještvu dolazi u dodir sa svim ljudima na mističnoj razini … razlog pravednosti, ljubavi prema bližnjemu, zalaganja za opće dobro i pomaganja svakoga upotrebi nalazi se upravo u blagovanju te spasonosne hrane …“. Misno slavlje svojim pjevanjem uzveličao je mješoviti župni zbor.

Nakon sv. Mise, uslijedila je svečana procesija s Presvetim u crkvenom dvorištu. Nakon skoro pedeset godina, ovo je prvi put da se svečanom procesijom obilježava blagdan Tijelova.

Sedamdesetih godina prošloga sotljeća, komunističek vlasti zabranile su javno čašćenje Presvetoga. Nakon završetka procesije i povratka u crkvu, uslijedio je blagoslvo i otpust vjernika.