U župnoj crkvi Presvetog Srca Isusova u Prozoru i ove godine je slavljena Misa Polnoćka.

U prepunoj župnoj crkvi svečano euharistijsko slavlje u ponoć, predslavio je prozorski župnik, vlč. Marko Tomić, uz koncelebraciju kapelana vlč. Stjepana Didaka i dvojice domaćih sinova Ljube Zelenike i Ljube Zadrića.

U prigodnoj propovijedi župnik Marko, između ostaloga pozvao je nazočne da otvore vrata svoga srca Betlehemskom Djetešcu Isusu Kristu, kako bi On, Spasitelj i Otkupitelj ojačao u vjeri slabe, donio nadu očajnima, izlio ljubav tamo gdje je mržnja, poklonio poklonio mir nemirnima, sreću i radost tužnima i uplakanima te kako bi izlio svoj božanski blagoslov.

Prije završetka same propovijedi u ime župnog ureda, nazočnih svećenika, časnih sestara i u svoje osobno ime župnik je uputio riječi Božićne čestitke.

Misno slavlje svojim pjevanjem i sviranjem uzveličali su članovi i članice Mješovitog župnog zbora pod ravnanjem s. Marinele Zeko, SMI.

Pored ministranata sv. Misi nazočili su i sjemeništarci te bogoslovi.

Poslije misnoga slavlja uslijedilo je međusobno čestitanje i druženje na trgu Josipa Stadlera ispred župne crkve uz čašicu kuhanog vina.

Osim ove Mise polnoćke u Prozoru, svečena sv. Misa slavljena je i u filijalnoj crkvi sv. Josipa na Lugu koja je započela u 22 sata.