Danas, 28.12.2017.god. u Prozoru, bivši igrači "Veterani" s prijateljima kluba i članovima rukovodstva HKK Rama organizirali su tradicionalni uzastopni šesti Božićni skup košarkaša.

Skup nekadašnjih igrača Rame otpočeo je u 16 h s revijalnom utakmicom u "Gradskoj sportkoj dvorani". Utakmica je i protekla u tom revijalnom tonu s dosta atraktivnih poteza gdje se prvenstveno vodilo računa da svi igrači dobiju minutažu na parketu jer krajnji ishod rezultata nije bio uopće bitan.

Po završetku utakmice najbitnija "peta četvrtina" nastavljena je intenzivnim druženjem u Caffe pizeriji "San Marko" gdje su nazočni konzumirali hranu i piće uz prigodnu glazbu prepričavajući svoje košarkaške scene iz bogate povijesti.

Na kraju ove 2017.god. da podvučemo crtu i da se prisjetimo rezultata kluba:

Veterani HKK Rama osvojili su po treći put turnir u Novom Travniku gdje su tako i dalje u službenim nastupima ostali neporaženi s ukupnim skorom 12-0.

HKK Rama je trenutačno prva u "ligi mladih" SBŽ i to s omjerom u kategorijima: pioniri 7-0, juniori 4-0 i kadeti 5-1 dok su ovi timovi ujedno u samom vrhu lige Herceg-Bosne gdje se paralelno natječu a prošlog tjedna pioniri Rame osvojili su 2. mjesto na Božićnom turniru u Posušju.

Spektakularani sportski događaj, 15. Streetball Rama, trajao je kao nikada do sada pet dana i dobio je sve moguće pohvale glede profesionalne organizacije.

Da bi svi nabrojani košarkaški događaji pa i ovaj današnji skup bili medijski popraćeni kako u našoj općini tako i u regionu ovim putem osobno se zahvaljujem internet portalu Rama-Prozor.info!

Ivica Čuljak