Već tradicionalno, u organizaciji Osnovne škole Marka Marulića Prozor i ove godine u ovom predbožićnom vremenu upriličena je prigodna priredba u dvorani Doma kulture u Prozoru.

Program priredbe otvorili su mali folkloraši, a potom su riječi dobrodošlice izrekli voditelji: Marta Galić i David Brajko, učenici osmoga razreda.

U ime Škole, Božićnu i Novogodišnju čestitku, koja je bila protkana riječima lijepih i radosnih želja te poticaja na rad, zajedništva i povjerenja, izrekao je v.d. ravnatelja gosp. Slavko Bilić.

U prvom dijelu programa nazočnima su se predstavili: Zbor Djeca Rame s pjesmom Kad sve utihne, te učenici prvoga i četvrtoga razreda s recitacijama Vjekovna tajna i Prosinac.

Ritmička skupina nižih razreda Zvjezdice izvela je prigodnu točku, a poslije njih recitacijom Djetešce Isuse nazočnima se predstavio učenik Juraj Glibo.

U nastavku programa kroz igrokaz Zvjezdani razgovori, predstavili su se učenici drugoga razreda, a članice sportske sekcije izvele su jednu gimnastičarsku točku.

U završnom dijelu programa tekstove recitacija: Sestro Božić je, Sretan rođendan djetešce, Čekam te i Spremi Božić u svoje srce izrekli su učenici drugoga, četvrtoga i petoga razred te učenica Sara Boro.

Predzadnju točku izvele su članice ritmičke skupine viših razreda The Queens, a program su pjesmom Djetešce nam se rodilo i Božićne čestitke na engleskom  jeziku zatvorili članovi i članice školskog zbora Djeca Rame.

Osim vrijednih učenica i učenika za ostvarenje ovoga lijepoga događaja svakako treba zahvaliti i voditeljima folklorne, glazbene, recitatorske, dramske, ritmičke i sportske sekcije Škole, djelatnicima škole, roditeljima, jednom riječju dobrim ljudima.
Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo.
 
Tekst: OŠ Marko Marulić Prozor
Foto: www.rama-prozor.info