Legendarni menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson osvrnuo se na svakodnevna uspoređivanja dvojice najboljih nogometaša svijeta; Lea Messia i Cristiana Ronalda.

Za škotskog stručnjaka nema dileme tko je bolji. Ferguson je u razgovoru s britanskim medijima objasnio zašto misli da je njegov bivši nogometaš bolji od Argentinca.

"Zanimljivo je kako svakodnevno čujemo rasprave oko toga tko je bolji od njih dvojice. Nemojte me pogrešno shvatiti, Messi je fantastičan nogometaš, lopta mu se prosto lijepi za nogu kada je kontrolira", rekao je Fergie, te dodao:

"Ipak, za mene, razlika je u tome što je Messi igrač Barcelone, a Ronaldo bi mogao igrati i za Stockport  County i postići hat-trick s lakoćom. On ima sve, koristi obje noge, ima sjajan udarac glavom, hrabar je kao lav i ima jednu sposobnost, koju malo ljudi primjećuje".

„Naime, tijekom mog boravka u Unitedu, imao sam sreću imati dosta igrača koji su radili dodatno nakon treninga kako bi bili što bolji. Garry Neville je od prosječnog igrača, svojom nogometnom etikom postao svjetska klasa, isto kao i David Beckham, ali Ronaldo, ne samo da je trenirao više od ostalih, nego se trudio do posljednjeg atoma snage, a tako i dalje trenira, samo kako bi postao najbolji na svijetu", rekao je legendarni Škot.