Nakon što se Mia Dimšić nije plasirala u veliku završnicu Eurosonga uslijedio je niz kritika na račun HRT-a, organizatora Dore.

Hrvatski fanovi Eurosonga mišljenja su kako bi se drugoplasirani s ovogodišnje Dore Marko Bošnjak s pjesmom 'Moli za nas' koju mu je napisao Vlaho Arbulić uspio domoći finala.
 


Ovog 18-godišnjeg mladića gledali smo u Pinkovim zvezdicama gdje je odnio pobjedu, a proteklih godina objavljivao je obrade pjesama koje je publika imala priliku čuti na njegovom YouTube kanalu.

- Šteta da nas Marko nije ove godine predstavljao, sigurna sam da bi ušao u finale. / Neću nikad prežaliti što Marko nije pobjedio na Dori. Pjesma ima jednu mističnu atmosferu koja bi dobro prošla na Eurosongu. / Mali Marko bi kao od šale prošao u finale u onakvoj konkurenciji, njegova pjesma je totalna drugačija, nadam se da će iduće godine opet na Doru - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Osim Marka, fanovi zazivaju i povratak Uršule Tolj na mjesto urednice Dore i šefice naše delegacije na Eurosong. Smatraju kako je ova dugogodišnja novinarka od svih dosadašnjih šefova delegacija pokazala najveću zainteresiranost za eurovizijski projekt te kako bi njezin povratak značio i prijeko potrebne promjene kad je u pitanju izbor našeg predstavnika za Euroviziju.

image

Slobodna Dalmacija