Širom Bosne jutros dominira niska naoblaka, a ima je i na sjeveru i krajnjem jugu Hercegovine.

"Danas pretežno sunčano u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne će biti dosta niske naoblake koja će se smanjivati tijekom dana. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između minus četiri i jedan, na jugu od šest do deset stupnjeva", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

U petak, očekuje se naoblačenje sa sjevera koje će u Bosni uvjetovati veoma slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus osam i minus tri, na jugu do četiri stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između minus pet i minus jedan, na jugu od pet do devet stupnjeva.

U subotu, slab snijeg može padati u jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne. Zatim se očekuje postupno razvedravanje. U Hercegovini sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus deset i minus četiri, na jugu do jedan stupanj. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između minus četiri i jedan, na jugu do osam stupnjeva.

U nedjelju, očekuje se postupno naoblačenje sa jugozapada. Pretežno oblačno na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne povećanje oblačnosti u drugoj polovici dana. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus sedam i minus dva, na jugu do tri stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između minus jedan i četiri, na jugu do sedam stupnjeva.