U Bosni i Hercegovini u petak će u ranim jutarnjim satima biti slabe padavine u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne.

Tijekom dana u Hercegovini će biti pretežno sunčano vrijeme. U Bosni će više oblačnosti biti prijepodne, a u drugoj polovci dana bit će sunčano vrijeme. U noći na subotu doći će do novog naoblačenja sa zapada. Vjetar će biti umjerene jačine, sa jakim udarima, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Poslijepodne vjetar u slabljenju, a u noći u skretanju na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 1 stepen, na jugu Hercegovine od 2 do 6. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11 stupnjeva, na jugu do 15.

U BiH u subotu će biti oblačno vrijeme. Poslijepodne se očekuje kiša. Jače padavine će biti u noći na nedjelju. Vjetar će biti slab južnog i jugozapadnog smjera, u noći u skretanju na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka između -4 i 2 stupnja, na jugu Hercegovine od 2 do 6. Najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 15 stupnjeva, na jugu Hercegovine od 13 do 17.

U BiH u nedjelju će biti oblačno vrijeme s kišom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom. Očekivana količina padavina je između 20 i 40 litara po metru kvadratnom. Vjetar će biti umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5 stupnjeva, na jugu Hercegovine od 4 do 8. Najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 7 stupnjeva, na jugu Hercegovine od 7 do 12.

U BiH u ponedjeljak će na jugu doći do smanjenja oblačnosti. U većem dijelu zemlje oblačno sa slabom kišom u nizinama i slabim snijegom u višim područjima. U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima slab snijeg je moguć i u nizinama. Vjetar umjerene jačine, prijepodne sa jakim udarima, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 1 stupanj, na jugu Hercegovine od 1 do 5. Najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 9 stupnjeva, na jugu Hercegovine od 7 do 11, priooćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.