Drenas, gradić kojeg kosovski Albanci zovu tako, dok je Srbima poznat pod imenom Glogovac i koji je dao prvaka Kosova posljednje dvije godine, mjesto je gdje je reprezentacija Kosova odradila zadnje treninge prije utakmice kvalifikacija za SP s Hrvatskom, koja se sutra od 20.45 sati igra u Skadru u susjednoj Albaniji.

Vježbanje ljubimaca nacije u utorak, kao i prvi trening u ponedjeljak, pratilo je više od 500 navijača i za veliku većinu njih to je bila jedina prilika da prate njihove nove idole, prenosi Index.hr
 
Jer doći do ulaznice za sutrašnju utakmicu na stadionu Loro Borici u Skadru odavno je nemoguća misija, s obzirom da je svih 16 tisuća karata za Hrvatsku planulo u prvih sat vremena od početka prodaje.
 
Kako nam javljaju kolege s Kosova i Albanije, veliki broj ulaznica za utakmicu kupili su šverceri, pa na crnom tržištu dosežu visoke cijene, koje će dakako samo rasti kako se bude bližio početak utakmice.
 
Jer ovo je Kosovarima posebno važna prilika, pa je shodno tome i velika euforija; njihova reprezentacija protiv jake Hrvatske igra prvu službenu utakmicu kao domaćin, pa makar i u Albaniji.