Srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je da su dvije osobe priznale ubojstvo male Danke. Aleksandar Vučić objavio je da su uhićene dvije osobe.

„Imam loše vijesti za ovo dijete, za našu Danku iz Bora. Policija je uhitila dvije osobe koje su izvršile ubojstvo male Danke i koliko sam to shvatio priznali su to obojica. Sa kakvim mi monstrumima imamo posla. Imamo li još detalje? Ako nemamo, ostalo će sve policija. Hvala policiji na svemu“, rekao je Vučić na izvanrednoj sjednici Vlade.

"Sad vode do mjesta gdje su bacili tijelo djeteta. Hvala policiji na velikom trudu", rekao je.

"Svi su užasno brinuli u Srbiji, to pokazuje da nismo izgubili dušu, da ljudi imaju i srce i snage. Nažalost, po ovome što sam dobio od MUP-a, stvari su se završile najgorim ishodom. Nadam se da je sve obavljeno s obitelji", dodao je.

Udarili je autom i bacili tijelo

Kako je potvrđeno za ATV, kriminalistička policija iz Bora uhitila je radnike Javnog komunalnog poduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Nesreća se, prema neslužbenim informacijama, dogodila 26. ožujka u 13.52 sata. Majka djevojčice je ranije u policiji rekla da je Danka nestala oko 13.45 sati.

S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je.

Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta, tvrdi izvor ATV.