Trogodišnja G.K., čiji su roditelji i brat poginuli u prometnoj nesreći u subotu navečer kod Mostara, jutros je premještena s Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje na Odjel za dječiju kirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, potvrđeno  je iz ove bolnice.

- Njeno trenutno stanje je stabilno, iako je zadobila teške tjelesne povrede koje su još uvijek opasne po život - rečeno je za Avaz iz SKB Mostar.

Također, rečeno je i da će L.M. (35) koji je hospitaliziran na Klinici za neurokirurgiju danas biti otpušten na kućno liječenje.

On se, podsjetimo, nalazio kao suvozač u automobilu BMW, kojim je upravljao L.Š. (22) a koji je prošao neozlijeđen. Također, iz ovog vozila su povrijeđena još dva suputnika, R.V. (45) i K.J. (24), koji su hospitalizirani na Odjelu uirurgije Županijske bolnice „dr.Safet Mujić“ i stabilnog su zdravstvenog stanja, a kako  je rečeno, u toku je dodatna dijagnostika.

Sahrana obitelji Krstić, koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic, supružnika Borisa ( 35) i Marijane (34) i njihovog devetogodišnjeg sina, Roberta bit će obavljena sutra.

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić utorak je proglasio Danom žalosti.

Također, sutra će u Čitluku biti obavljena sahrana i Mati Primorcu (46), koji je upravljao BMW-om X5.

Podsjetimo, u nesreći je sudjelovao i automobil Mercedes, za čijim je volanom bio Mile Doko (31).