Meč za svjetski WBA pojas u "cruiser" kategoriji između najrangiranijeg bosanskohercegovačkog profesionalnog boksera Damira Belje i Arsena Goulamiriana, Armenca s francuskom putovnicom, je otkazan.

Ovaj dvojac trebao se boriti u francuskom Marseilleu 28. prosinca, ali je Damir Beljo na svom profilu na Facebooku potvrdio informaciju o otkazivanju borbe.

''Opet tužna vijest. Meč za svjetsku titulu otpada. Potpisali smo i napravili sve što se nas tiče. Sve je išlo kako treba, ali WBA nije dozvolio da se borim jer nisam u top 15 u WBA. Njegovi promotori su rekli da to neće biti problem, međutim, to je glavni razlog zašto ne boksam jer me nisu ubacili u Top 15 kod WBA. Obećali su da ću da se za svjetski naslov borim u ožujku sljedeće godine i da će me do tada ubaciti u izazivače, jer im je interes da bude meč između mene i Arsena. Krvavo treniram u UFD Gymu u Dusseldorfu i žao mi je što je ovako. Potrudit ću se da budem maksimalno spreman za ožujak iduće godine. Hvala svima na velikoj podršci i Bog vas sve blagoslovio'', napisao je Damir Beljo na Facebooku.