Predsjednik HDZ-a BiH i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović posjetio je danas Općinski odbor HDZ-a BiH Rama.

Predsjednika Čovića u Rami je dočekao predsjednik OO HDZ-a BiH Rama Drago Tule, koji je upoznao predsjednika Čovića s dosadašnjim radom općinske organizacije kojoj je on na čelu i sa svim izazovima s kojima se susreće OO HDZ-a BiH Rama.

Sastanku su nazočili ministar pravde BiH dr. sc. Josip Grubeša, v.d. glavni tajnik HDZ-a BiH gđa. Miljana Glamuzina, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg te predsjednik ŽO HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije Ljubo Bešlić.

Na sastanku se, između ostalog, govorilo o trenutnoj gospodarskoj i političkoj situaciji na području općine Prozor-Rama te o aktivnostima koje je potrebno sprovoditi u narednom periodu kako bi se olakšala teška gospodarska situacija na ovom području. Posebno se govorilo o infrastrukturi, poljoprivredi i svemu drugom u čemu Vlada županije HNŽ-a sa resornim minstarstvima može dati svoj doprinos.