Časna Ivona je iz Tomislavgrada i jako voli Dinamo. Zato je derbi gledala s južne tribine, ali prije ulaska na stadion redarska služba i nju je pregledala da slučajno ne unese nešto zabranjeno…

Na južnoj tribini Poljuda na utakmici Hajduka i Dinama (1-1) bilo je nešto više od 500 Bad Blue Boysa, neki koji su krenuli iz Zagreba nisu ni došli do stadiona nego ih je policija zbog alkoholizma i pirotehnike vratila kući ili zadržala, ali zato je u društvu vatrenih Dinamovih navijača bila i jedna – časna sestra!



Doznali smo da joj je ime Ivona Jurčević, da je iz Tomislavgrada i da jako voli Dinamo. Redovnički je zavjet položila 2018. godine.

Časna Ivona navijala je s Boysima, ali prije utakmice ni ona nije mogla proći bez pregleda redarske službe. Nije se pritom protivila ni negodovala, jasno joj je da se procedure i pravila moraju poštovati. Stala je pred zaštitarku i raširila ruke, dopustivši joj da pregleda što unosi na tribine.

Nažalost, i Torcida i Boysi i ovaj su put na poljudski stadion unijeli previše pirotehnike, čak su i zapalili nekoliko sjedalica, te će njihovi klubovi opet morati platiti kaznu zbog njih.

Eto, možda su se zbog nazočnosti časne sestre barem suzdržavali nekih masnih psovki…

Piše: 24 sata.hr