• Bugojanski božićni sajam 2017. - Program
  • Bugojanski božićni sajam 2017. - Program
Prve pahulje su pale, priroda je obukla zimsko ruho, a u toplini domova nestrpljivo se očekuju mirisi i okusi nadolazećih blagdana. Božić dolazi!

Ogranak Matice hrvatske Bugojno i ove godine radost iščekivanja najdražeg katoličkog blagdana (kao i prethodnih godina) želi dovesti na ulice svoga grada, te aktivno i vrijedno radi na organizaciji JUBILARNOG 5. Bugojanskog božićnog sajma.

Kako najavljuju, ove godine programski i sadržajno sajam je bogatiji od prethodnih. Dvadeset izlagača iz cijele Bosne i Hercegovine pripremili su brojne zanimljivosti za posjetitelje.

Pored kuhanog vina, čaja, palačinki i raznih zimskih slastica, posjetitelji će moći prijateljima i obitelji kupiti unikatne, originalne i vrijedne poklone, te se pri tome zabaviti uz klapsku i folklornu pjesmu, jazz koncert, ples, ali i poznate domaće i strane rock hitove.

Posebno iznenađenje za najmlađe bit će Djed Mraz s kojim se mogu družiti i fotografirati, a roditelji kupiti profesionalnu zajedničku fotografiju za obiteljski album.

Trodnevni program nudit će za svakog ponešto, stoga organizatori pozivaju sve ljude dobre volje na dobru zabavu i veselo druženje!

Sajam počinje 21. prosinca.

Vidimo se!