Bomba je aktivirana ispred kuće Kotoranina Gorana Biskupovića, koji je prema policijskim evidencijama blizak škaljarskom klanu.

U bombaškom napadu u Kotoru poginuli su Goran Biskupović i Miloš Bošnak, javljaju Vijesti.me.

Bomba je aktivirana ispred kuće Kotoranina Gorana Biskupovića, koji je prema policijskim evidencijama blizak škaljarskom klanu.

Iz Uprave policije priopćeno je da je oko 16.30 sati u naselju Muo u Općini Kotor aktivirana improvizovana eksplozivna​ naprava.

"Danas oko 16,30 sati u naselju Muo – Općina Kotor je aktivirana improvizovana eksplozivna naprava od čijeg jelovanja su smrtno stradale dvije osobe iz Kotora, G.B (28) i M.B. (25). Prema informacijama kojima raspolažemo u ovom trenutku, eksplozivna naprava je bila postavljena u blizini kuće G.B. Ove dvije osobe su se kretala pješice kada je eksplozivna naprava aktivirana'', priopćeno je iz Uprave policije.

Iz Uprave policije je rečeno da su o događaju obaviješteni državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici i Specijalni državni tužitelj.

"Službenici OB Kotor, u sudjelovanju sa službenicima Odsjeka za suzbijanje općeg kriminaliteta i u suradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem, a u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužiteljstva, preduzimaju koordinirane i intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela. Očevid na mjestu događa je u tijeku. Očevid rukovodi državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici, uz sudjelovanje ekipe Forenzičkog centra i službenika OB Kotor", priopćeno je iz UP.