"Ovo je frustrirajuće i boli. Boli me kao trenera, a znam da boli i moju momčad", rekao je Slaven Bilić nakon teškog poraza od Southamptona, četvrtog prvenstvenog u nizu kojim je West Ham zaokružio jedan od najgorih ulazaka u sezonu u povijesti kluba i ušao u opasnu zonu ispadanja.

Boli i navijače, koji u nevjerici gledaju očajnu formu Bilićevih igrača. Pet poraza u uvodnih šest utakmica rezultat je koji klub ne pamti. U klubu ne štima ništa, čak je i atmosfera na Olimpijskom stadionu umjetna, puštena s razglasa. Prošla sezona, u kojoj je Bilić s West Hamom rušio velikane i pisao lijepe rekorde, sada se čini kao san.
 

"Ovo su isti igrači, isti trener i ista publika kao lani. Sve ono što je tada bilo dobro, sada je ispodprosječno. Zaslužili smo ovaj poraz", mumljajući je priznao Bilić nakon poraza.

Englezi kažu da je izgledao kao "Dead Man Walking"

"Zapitat ću se dobro oko nekih stvari, to je sigurno. To radim i kad pobjeđujemo. To morate stalno raditi, to je moja odgovornost i prihvaćam ju. Ako me pitate hoću li odustati, odgovor je ne. Ne odustajem", poručio je hrvatski menadžer, dok dio navijača traži da odgovornost pokaže svojom ostavkom.

Poručuju mu da hipsterska taktika više ne pali, a neki ga nazivaju i prevarom... Teški dani za Splićanina u Londonu.