Slavni njemački klub Bayern München sazvao je hitnu konferenciju za medije u petak u 12 sati, i to u trenutku kada je pritisak na treneru Niki Kovaču sve veći, piše Anadolija.

S obzirom da će konferenciji prisustvovati predsjednik Uli Hoeness, izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge i sportski direktor Hasan Salihamidžić, pretpostavlja se da će tema biti Kovač i serija loših rezultata bavarskog diva.

Tri ključna čovjeka Bayerna rijetko kada se zajedno druže s predstavnicima medija, što je još jedan razlog koji vodi k tome da je hrvatski trener pred izlaznim vratima.

Kao njegov nasljednik spominje se Arsene Wenger, bivši menadžer Arsenala, koji je nedavno izjavio da je dobio jako puno ponuda i da očekuje da će se u januaru vratiti nogometu.

Kovač je na klupu Bayerna stigao u srpnju ove godine iz Eintrachta. U posljednje četiri utakmice je bez pobjede, što se klubu iz Münchena rijetko događa. U 11 utakmica koliko je vodio Bayern hrvatski strateg je ostvario sedam pobjeda i po dva remija i poraza.