Koalicija hrvatskih stranaka HDZ-a BiH, HSP-a BiH, RDS-a na čelu s kandidatom za načelnika gosp. Antom Pavličevićem održala je 24.9.2016. godine javne tribine na Gračacu i Podboru.

U ugodnoj atmosferi i izuzetnoj posjećenosti predstavljena je lista kandidata HDZ-a BiH, HSP-a BiH, RDS-a Koalicije hrvatskih stanaka nakon čega su nositelj liste dr. Mario Budimir, te predsjednici Koalicije hrvatskih stranaka Drago Tule, Ivan Fofić Ćiro i Marko Beljo u svojim izlaganjima govorili o aktualnoj problematici u našoj općini s posebnim naglaskom na otvaranje novih radnih mjesta u realnom sektoru kao prioritetom za koji će se budući vijećnici ove koalicije na čelu s načelnikom gosp. Antom Pavličevćem zalagati.

Kandidat za načelnika općine Prozor-Rama gosp. Ante Pavličević izlažući Program Koalicije govorio je o jačanju poduzetničkog duha, stvaranju novih vrijednosti, jačanju poljoprivrede, turizma kao grane gospodarstva u kojoj je moguće ostvariti veći broj novih radnih mjesta, te više brige o socijalno ugroženima i braniteljskoj populaciji kao kategorijama koje su najviše pogođene nepravednom raspodjelom proračunskih sredstava. U političkom je dijelu govora istaknuo da će on kao budući načelnik sa svojim koalicijskim partnerima provoditi politiku pomirenja i zajedništva među žiteljima Rame kao zalogom budućnosti nas i naše djece.

HDZ BiH, HSP BiH, RDS – Koalicija hrvatskih stranaka