Nogometaši Dinama večeras love gol zaostatka iz prve utakmice u Norveškoj, Bodo/Glimt je posljednja prepreka za ulazak u Ligu prvaka. Koja sa sobom nosi ogroman novac, ali i sav onaj prepoznatljivi glamur. Međutim, Bodo/Glimt se u prvoj utakmici predstavio kao vrlo neugodan protivnik, posebno u prvom poluvremenu, sada u revanšu Čačić ne računa Mišića, Lauritsen je također otpao, dok je pod upitnikom i Baturina.

"Dočekali smo i taj trenutak, da igramo utakmicu za Ligu prvaka. Utakmicu dočekujemo u dobrom ozračju, a imat ćemo i sjajnu podršku navijača. Očekujem dobro izdanje Dinama. Gosti imaju prednost od jednog gola, ali mi ćemo učiniti sve da Zagreb i Hrvatska vide Ligu prvaka.Imamo dužan respekt prema njima, dobra su momčad. I da je u Norveškoj završilo neodlučeno opet bi morali pobijediti.

Gosti neće puno moći promijeniti način igre, napadačka su momčad, moramo posebno paziti na bočne centaršuteve. Bitno je da budem koncentrirani i hrabri, ako ćemo se držati koncepta igra, nadam se prolazu.Vjerujem da nam se greške iz prve utakmice neće ponavljati. Nadam se da će danas momčad biti u dobrom izdanju i da ćemo stići do konačnog uspjeha" naglasio je trener Dinama Ante Čačić.