Više sna - ako imate djecu znači da se svako jutro duže ranije da bi sve stigla napraviti. Dignite se umjesto nje za vikend i pustite je da se odmori.

Pomoć u kući - oslobodite je od svih poslova za samo Valentinovo ili bilo koji dan koji ona poželi. Ako ste u mogućnosti, možete angažirati i čistačicu koja će sve pospremiti i ispeglati.

Masažu - to je poklon koji će joj uvijek dobro doći.

Večera koju ste vi skuhali - ako je ona inače kuharica u vašoj kući, sigurno će joj dobro doći dan predaha. Neka ona tu večer sjedi i uživa, a vi nju tetošite i poslužujte. Jako će cijeniti vaš trud.

Naručena večera - čak i ako kuhanje nije vaša domena i znate da se u tome ne biste nikako snašli - naručite dostavu. Poslužite toplo i iznenadite je.

Preuzmite inicijativu za planiranje - organizirajte tu večer potpuno sami i iznenadite je. Samo joj najavite da bude spremna tad i tad.

Wellness vikend - za većinu žena ovo je sinonim za potpuno opuštanje. Ako imate djecu, zamolite bake da ih pričuvaju, organizirajte sve i otiđite na zaslužen odmor.

Čuvanje djece - večer samo za vas, bilo da ćete otići u restoran, kino ili šetnju osigurat će vam više prostora za bliskost. Organizirajte čuvanje djece kod osobe u koju imate povjerenja tako da se žena ne mora brinuti.

Male stvari - napunite teglu njenim omiljenim slatkišima, zavežite mašnu i imat ćete originalan poklon koji će joj sigurno svidjeti.

Manikura, pedikura, masaža lica - iako to ne znači da ćete vas dvoje zajedno uživati, to će vrijeme biti ipak posvećeno samo njoj, piše Večernji.ba.