Dolazi vrijeme kad želimo usrećiti nama drage ljude i obradovati ih nekom Božićnom sitnicom koja će ih podsjetiti na to koliko ih volimo.

Budući da mnogi od nas imaju veliki krug obitelja i prijatelja, ovaj put smo izdvojili božićne darove do 20 maraka, koji će sigurno usrećiti vaše najmilije a vi pri tome nećete ostati praznog novčanika.

1. Personalizirana šalica s porukom (10 KM)

Ako se odlučite za ovaj poseban a jednostavan dar, nećete pogriješiti, jer će svaki gutljaj omiljenog toplog napitka donositi osmjeh na lica vaših najdražih.

2. Pidžama s božićnim motivom  (20 KM)

Udobna pidžama s božićnim motivom će biti savršen dar za ove hladne zimske dane. Neka vaše najdraže blagdanski duh prati i dok spavaju.

3. Set začina u staklenkama (15 KM)

Elegantan set začina će usrećiti svakog zaljubljenika u hranu i kuhanje, te će im pomoći da unesu čaroliju u svako jelo koje s ljubavlju pripremaju.

4. Bluetooth zvučnik u obliku božićne kugle (15 KM)

Bluetooth zvučnik u obliku božićne kugle će doprinijeti blagdanskom veselju svake osobe kojoj ga darujete.

5. Personalizirani nakit (do 20 KM)

Unikatan komad nakita s inicijalima ili posebnom porukom će vama dragoj osobi sigurno izmamiti osmijeh na lice.

6. Topli šal ili rukavice (15 KM)

Šarmantan dodatak zimskom outfitu koji će grijati i razveseliti vama dragu osobu u ovim hladnim, zimskim danima.

7. Termosica za kavu ili čaj (20 KM)

Osim što će osoba kojoj poklonite termosicu s božićnim printom moći uživati u predivnim blagdanskim prizorima, njihov omiljeni napitak će tijekom dana ostati topao i ukusan.

8. Elegantna kutija za nakit (18 KM)

Kutija za nakit je uvijek koristan i lijep dar za svaku ženu koja voli da joj nakit bude organiziran i pregledan, te s ovim izborom sigurno nećete pogriješiti.

9. Aromatična svijeća u staklenci (15 KM)

Aromatične svijeće su uvijek dobro došle a posebno u blagdansko vrijeme kad imamo više vremena za odmor i uživanje. Bez obzira koju aromu odaberete, razveselit ćete vama dragu osobu.

10. Zimska majica s natpisom (20 KM)

Moderna i udobna majica dugih rukava i duhovitim natpisom je savršen božićni dar koji će ugrijati srca onih koje volite.