U subotu i nedjelju, 30 – 31. svibnja 2015. u Žepču odigrana je završnica KMNL-e Vrhbosanske nadbiskupije gdje su nastupile župe, tj. pobjednici grupa. Pravo nastupa su imali : župa Lug – Brankovići, Žepče, Globarica, Par-Selo, Vrhbosansko Bogoslovno Sjemenište, Prozor.

U subotu je odigrana grupna faza a u nedjelju polufinale i finale. Nakon osvojenog prvog mjesta u grupi igrali smo polufinalnu utakmicu s Vrhbosanskim Bogoslovnim Sjemeništem koje smo nadjačali rezultatom 5 : 2.

U finalu smo igrali protiv župe Žepče. Utakmica je bila dostojna finala a završila je u našu korist gdje smo porazili domaćine završnice rezultatom 0 : 2. U konačnici ovim rezultatom smo postali pobjednici KMNL-e  Vrhbosanske nadbiskupije za sezonu 2014-2015., te ćemo predstavljati našu nadbiskupiju na završnici u Bjelovaru, 12-14. lipnja 2015., gdje nastupaju pobjednici svih biskupija Crkve u Hrvata (Hrvatska i BiH). Našu župu na ovoj završnici predstavljali su : Andrija Dolić, Drago Glibo, Branimir Džalto, Stipo Babić, Ivan Markešić , Franjo Beljo, Ante Tadić, Josip Markešić, Mislav Jeličić, Ivan Jozić i Hrvoje Šimunović. Nedostajali su nam zbog svojih obveza: Vinko Peranović, Petar Jurić, Marijan Čavar, Duje Nevistić. Iskreno i od srca zahvaljujem svim nogometašima što su na dostojanstven način predstavili župu Presvetog Srca Isusova – Prozor i cijelu Ramu. Na završnici domaćini su nam bili župljani Lug – Brankovića na čelu sa župnikom vlč. Franjom Ivandićem i kapelanom Ivanom Karačom. Zahvaljujemo na gostoprimstvu.

Na koncu zahvaljujem općini Prozor – Rama, marketu Alf, caffe Set, caffe Miami, Caffe Emma,  i nekolicini dobročinitelja na čelu sa Jurom Burićem, koji imaju simpatije prema našem projektu, te su nas materijalno potpomogli. Vjerujem da odlazak u Bjelovar neće proći bez njihove potpore. Hvala od srca.
 
Ivan Butum, župni vikar