Prava drama događala se na derbiju u Mostaru gdje se igrala utakmica između Zrinjskog i Željezničara. Gosti su do 89 minute vodili sa 3:0 a onda je Zrinjski čudesnim preokretom u samo pet minuta poravnao rezultat na 3:3.

Plavi' su poveli u 8. minuti i to autogolom Barišića nakon ubacivanja Zakarića, a na 2:0 povisio je Vranješ u 27. minuti susreta. Zrinjski nije iskoristio prilike Bilbije u 14., te Fiulipovića koji je u 45. minuti pogodio vratnicu. Drugo poluvrijeme nije donijelo pretjerano mnogo uzbuđenja, do 85. minute kada sudac svira jedanesrac za Željezničar. Iz drugog pokušaja nakon vratnice precizan je bio Zakarić, čime je domaće navijače bacio u očaj. Nogometaši Željezničara dugo će se pitati što ih je snašlo u posljednje četiri minute utakmice na kišom potopljenom travnjaku pod Bijelim Brijegom. Prvo je Filipović smanjio na 1:3, potom je minutu kasnije Aćimović smanjio na 2:3, a Pezer pogotkom u zadnjoj minuti poravnao rezultat. Željezničar u narednom kolu dočekuje radnik, dok Zrinjskog čeka 'hercegovački derbi' sa Širokim Brijegom.

Široki je u iznimno lošim uvjetima za igru odigrao nerješeno 0:0 u gostima kod Krupe ...

Krupa i Široki Brijeg su odigrali neodlučeno 0:0 u susretu 2. kola Lige za prvaka igranom u Krupi na Vrbasu. Susret je odigran u skoro vaterpolskim uvjetima jer je obilna kiša poplavama teren s umjetnom travom, a upitno je kako su uopće sudac i delegat dozvolili da se utakmica odigra u ovakvim uvjetima. Zbog lošeg terena momčadi nisu uspjele zaigrati svoj stil igre te je na kraju došlo do podjele bodova, bas kao u susretu 22. kola između ovih momčadi na Pecari 7. ožujka. Široki je i dalje treći s 46 bodova dok je Krupa peta s 10 bodova manje.

abcportal.info