Španjolski list Mundo Deportivo javio je kako je trener Real Madrida Zinedine Zidane ponudio hrvatskom veznjaku Luki Modriću priliku da sam donese odluku o svojo budućnosti na Santigao Bernabeuu.

Nakon slabe prošle sezone Luka Modrić ove je godine u boljoj formi i pokazuje da usprkos godinama još može igrati na visokoj razini. Nije nezamjenjiv kao nekad, Zidane mu više dozira minutažu, no vrlo je dobar u vodećoj momčadi španjolskog prvenstva.

Modrićev ugovor s Realom završava na kraju sljedeće sezone, a uoči posljednje godine ugovora imat će priliku sam odlučiti želi li nastaviti u natjecateljskom i nemilosrdnom okruženju u Realu, gdje će vjerojatno ipak sve više padati u drugi plan, ili odraditi još poneku sezonu u manje zahtjevnom okruženju.

Podsjetimo, Modrić je došao u Madrid 2012. godine iz Tottenhama i od tada je osvojio sve moguće naslove, a čak četiri puta Ligu prvaka. Vrhunac karijere dogodio mu se 2018. godine, kad je s Hrvatskom uzeo svjetsko srebro u Rusiji te potom osvojio i praktički sve individualne nagrade u svjetskom nogometu, prenosi HRT.