Nakon još jednog ponižavajućeg poraza, ovaj puta u Donjecku od Šahtara, Zinedine Zidane teško će dočekati drugu polusezonu na klupi Real Madrida.

Čini se kako je predsjedniku kluba Florentinu Perezu puna kapa, a utjecajna Marca već neko vrijeme ''razapinje'' Zidanea, pri čemu su najnoviji napisi posebno oštri.
 


S druge strane, Zidane poručuje:

„Ne mislim dati ostavku. Odigrali smo odlično poluvrijeme u Ukrajini, iako nismo zabili. Prolazili smo i ranije teška razdoblja, proći ćemo ga i sada.“

Španjolske novine navode dva imena kao dva favorita za klupu. Prvo je Mauricio Pochettino, slavni argentinski trener koji je bez posla još od 2019. kad je otišao s mjesta trenera Tottenhama.

Drugo moguće i poželjno rješenje je Raul Gonzales, klupska legenda i trener Real Madrid Castille.

Navodi se kako je Francuz dobio rok od dva tjedna da izvuče momčad iz rezultatske kaljuže, a odluka je dovedena prije još jednog sramotnog poraza od Šahtara, momčadi koja je u dvije utakmice s Borussijom Mönchengladbach primila čak deset golova.

Neposredno ranije izgubljena je domaća utakmica protiv Alavesa u prvenstvu, a klub očekuje teške utakmice sa Sevillom, M'gladbachom i Atletico Madridom.

One bi trebale konačno odrediti sudbinu Zidanea na klupi Los Blancosa, no ako je suditi po aktualnim 'izvedbama', ne piše mu se dobro...