Radenka D., porijeklom iz Bosne i Hercegovine, osvojila je jackpot od milijun dolara na slot aparatima u kasinu "Valley View Casino & Hotel".

Radenka je izjavila je da je redovan gost ovog kasina, te da igra uglavnom na "penny machine". Proteklih godina je imala nekoliko jackpotova, ali nijedan nije bio ni blizu ovog. I sama priznaje da je bila iznenađena kada je vidjela iznos jackpota, te da je u prvom trenu bila zbunjena.

"Svi su oko mene vrištali od iznenađenja", kaže Radenka o svojim prvim dojmovima. Ona dodaje da je uložila četiri dolara, a dobitak je iznosio točno 1.069.000 dolara. Njen najveći prethodni dobitak je bio 4.000 dolara.
 

Joe Navaro, predsjednik kasina, izjavio je da je izuzetno sretan zbog dobitnice, te da je prije nje bio samo jedan dobitnik čiji je jackpot iznosi milijun dolara. Tako je Radenka ušla u povijest ovog kasina.

Radenka je već godinama redovni posjetitelj kasina, a ovako objašnjava svoju strategiju.

"Da, obožavam ove slot aparate. ' Penny machine ' je moja omiljena. Samo sjedim i uvijek igram na maksimalno", kaže ona, prenosi Glas Srpske.

Radenka je na kraju izjavila da će dobitak iskoristiti za obrazovanje svog sina, te se nada da će uspjeti posjetiti i svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu.