Tijekom Velikog tjedna završena je humanitarna akcija Mladeži HDZ BIH Rama. Akcija „Odrecimo se podjela“.  Akcija je bila organizirana kroz dva jako kvalitetna i poučna predavanja don.Ivana Butuma, na kojima su prikupljani i novčani prilozi.
Od prikupljenih sredstava Mladež je obišla 20 obitelji u Rami, kojima su darovani paketi s osnovnim životnim namirnicama ili novčana sredstva.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj akciji, a žalimo što svi nisu prihvatili našu ispruženu ruku, jer zajedno smo mogli još mnogo više.

Neka nas ovaj veliki blagdan potakne na međusobno razumjevanje, solidarnost i toleranciju te ispuni nadom i snagom pogotovo danas kada mnogi, pritisnuti problemima svakodnevice i egzistencijalnim pitanjima, posustaju i gube optimizam.

Neka nam Uskrs učvrsti vjeru i nadu u bolje sutra te bude putokaz u svakodnevnim naporima da našu domovinu i našu Ramu učinimo još boljim mjestom za život!

Nek Vam dani uskrsnih blagdana proteknu u miru i radosti, a milost, nadu, žrtvu i spasenje koje nam donosi uskrsli Krist podijelimo sa svojim najbližima, prijateljima i susjedima!

Sretan Uskrs!
OO MLADEŽI HDZ BIH RAMA