Nakon očito uspješne implementacije slanja nestajućih fotografija i videa, WhatsApp sad uvodi i glasovne poruke, koje se mogu preslušati samo jednom. U zbilji nije baš tako ali neka im je.

Koliko god se trudio ne mogu pronaći nekog opipljiva razloga zašto bih nekome poslao poruku, koja će nestati. U životu sam primio tek par takvih i svaka me je naživcirala.

U svakom slučaju, Meta očito ima dovoljno WhatsApp korisnika, koji redovito šalju te samouništavajuće poruke pa sad uvodi i glasovne poruke, koje se mogu preslušati samo jednom.

Postupak je poznat. Nakon što kao i dosad snimite glasovnu poruku pojavit će se ikonica brojčanika pa ako je kliknete prije slanja, primatelj će tu izgledno sočnu ali samouništavajuću poruku, moći preslušati samo jednom.

Tako je barem zamišljeno, no u zbilji nitko vam ne jamči da primatelj prije slušanja poruke, neće uključiti snimanje zaslona s opcijom snimanja zvuka i pohraniti vašu glasovnu poruku unutar te snimke.

Kao i s nestajućim fotografijama i video, ne otvorite li takvu glasovnu poruku, čekat će vas 14 dana prije no što se samouništi.

Opcija slanja samouništavajućih glasovnih poruka, nije još uvijek dostupna svima ali stiže u narednim tjednima.