U Bosni i na sjeveru Hercegovine danas će prevladavati pretežno oblačno vrijeme s kišom, a u većem dijelu Hercegovine umjerena naoblaka, rijetko je moguć lokalni pljusak.

Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15 stupnjevi Celzijusa, na jugu zemlje do 17 do 22.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ), u petak se prognozira sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i devet stupnjeva, na jugu zemlje do 12. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24 stupnja.

U subotu u Bosni se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjerena naoblaka. Poslijepodne poneki lokalni pljusak je moguć u Bosni. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 10, na jugu zemlje do 12. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26 stupnjeva.