Zagrebačka policija kratko je izvijestila kako je jutros na adresi Milana Rešetara 44 u zagrebačkom naselju Špansko jedan muškarac počinio samoubojstvo skokom, dok su u stanu pronađene dvije mrtve osobe.

Portalu Index.hr susjedi su nam kazali kako je vojni djelatnik Željko ubio svoju kćer i suprugu, te da je ozlijedio supruginu majku.

Mirela Ban iz zagrebačke policije u 10 je sati na mjestu događaja potvrdila samo kako su ubijeni žena i dijete te da je muškarac počinio samoubojstvo i da je jedna ženska osoba ozlijeđena. Dodala je da je ozlijeđena ženska osoba prevezena u Vinogradsku bolnicu.
 

Neslužbeno se doznaje da je muškarac rođen 1966. godine, koji je skočio s 4. kata zgrade djelatna vojna osoba. Kad su ga našli još je bio živ, no umro je u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice. Ubijena žena imala je 30 godina, a dijete je bilo staro pet godina. Ozlijeđena žena je ’31. godište.

Susjedi kažu da se čovjek koji je skočio sa zgrade zove Željko te da je bolovao od PTSP-a.  Rekli su i kako je bio miran, tih i povučen no primijetili su da je dosta nervozan. Obitelj se navodno u Špansko doselila prije pet godina.

Drago Lovrić, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske u izjavi za HRT 4 kazao je kako je upoznat sa slučajem u Španskom, no da nije ovlašten davati izjave.

“Na terenu je i vojna policija i državni odvjetnik i on će tijekom dana dati informacije o ovom slučaju”, kratko je rekao Lovrić./HMS/