U Donjoj Jablanici u četvrtak navečer je vladala prava drama u restoranu “Kovačević”, kada su oborinske vode iznad magistralne ceste M-17 počele navirati u objekt gdje se peku janjci.
Zaposlenici su pokušavali spasiti inventar i janjetinu s ražnja ali cijelu situaciju dodano im je otežao nestanak električne energije.

Iz Civilne zaštite Jablanica za Klix.ba kazali su kako su oborinske vode iznad magistralne ceste M-17 prodrle u ugostiteljski objekt tijekom večernjih sati i pričinile veliku materijalnu štetu. Slično se dogodilo i na brojnim drugim mjestima na području Jablanice.

Sve ekipe su na terenu i pokušavamo spasiti što se spasiti da, kazali su iz Civilne zaštite Jablanica navodeći kako sve službe toga grada kao i brojne stanovnike čeka neprospavana noć zbog straha od poplavna i odrona na brojnim lokalitetima.

Štete koje su nastale, kak je navedeno, bez sumnje će se danima zbrajati, a Stožer Civilne zaštite neprestano koordinira i ako bude potrebe spreman je proglasiti i stanje elementarne nepogode.
 
@crnahronika

Donja Jablanica. Potopilo i pečenje #crnahronika

♬ original sound - Crna Hronika