Vozač u ruskom gradu Kemerovo vjerojatno zaslužuje titulu najgoreg vozača na svijetu. Naime, čovjek se uspio zabiti u tri automobila manevrirajući na parkiralištu u jednoj mirnoj gradskoj četvrti.

Video objavljen na YouTubeu prikazuje trojicu muškaraca kako stoje pored malog automobila na parkiralištu između stambenih zgrada. Nekoliko automobila parkirano je pored njega, a ni jedno drugo vozilo u trenutnu incidenta nije se kretalo niti ih ometalo.

Muškarci su tada ušli u vozilo, a onda gotovo minutu ostali na mjestu. Nitko nije predviđao katastrofu koja je uslijedila.

Vozač je prvo krenuo malo unaprijed, a potom naglo zaokrenuo u rikverc i pogodio prednjim krajem drugi automobil nakon čega mu je otpao branik.

Kao da je naslutio ponovni sudar, suvozač je izletio iz automobila i potrčao unatrag kako bi tijelom spriječio da se vozač zaletio u crveni automobil, no nije mu posve uspjelo. Tada je pokupio branik s poda i nekako ga na brzinu i na pola ugurao kroz prednja vrata u auto. S otvorenim vratima nastavili su voziti parkiralištem, no nisu prošli niti desetak metara kada su otvorenim vratima, kroz koja je virio branik, odvalili treći po redu parkirani automobil.

Trojac je odjurio s mjesta nesreće, a dvoje ljudi koji su krenuli prema njima ostali su gledati u čudu.

Pogledajte video: