Velikodušni vlasnik poslovnog carstva iz Indije ovoga će vikenda svojim zaposlenicima podijeliti 1260 automobila, 400 stanova i dijamantni nakit u sklopu hinduističkog festivala Diwali, tijekom kojeg zaposlenici ostalih tvrtki obično dobivaju sitnice poput prigodnih slastica.

Savjibhai Dholakia, koji vodi izuzetno uspješnu tvrtku za izvoz dijamanata u gradu Suratu službeno je objavio da će potrošiti 6 milijuna funti kako bi svojim vjernim zaposlenicima zahvalio na predanom radu i trudu tijekom posljednjih 5 godina, piše Index.hr.

"Naš je cilj svakome od naših zaposlenika omogućiti da imaju vlastiti stan i automobil u sljedećih pet godina. Zato smo počeli dijeliti aute, kuće i nakit već sada", rekao je Dholakia, vlasnik Hare Krishna Exporta, koji zapošljava ukupno 5500 ljudi.

Ne zna se koliko njih će dobiti ovako raskošan bonus, budući da je ovaj šef iz snova već 2012. godine započeo s dijeljenjem vrijednih poklona. Tada je troje zaposlenika dobilo automobile, a 2014. godine Dholakia je podijelio još 491 automobil i 207 stanova.

Kako piše Daily Mail, Hare Krishna Export je jedna od najuspješnijih kompanija u indijskom Suratu, a izvozi dijamante u čak 75 zemalja.