Ako su neslužbene informacije iz njemačkih izvora točne, Vedran Ćorluka mogao bi na Euro otići kao igrač Bayerna!

Naime, nije tajna da je reprezentativni stoper na meti Bavaraca, sjećamo se, bio je i zimus, kad ga je Guardiola htio dovesti kao obrambenog džokera, međutim, Ćorluka je tada odbio napustiti Moskvu bojeći se da će ga na ljeto u Münchenu čekati neizvjesnost, s obzirom da Guardiola odlazi.
 

A doći na šest mjeseci da bi samo popunio rupe, to nije želio. Međutim, već se danima govorka, pisale su to i SN, da i Carlo Ancelotti želi Ćorluku, a sinoć je, dakle, do Hrvatske stigla informacija da je Bayern odlučio zaključiti posao, da će, ne bude li nekih nepredviđenih preokreta, Ćorluka potpisati za Bavarce.

Ancelotti traži braniče, znamo da je Guardiola imao puno problema na tim pozicijama, Ćorlukino iskustvo sigurno bi mu dobro došlo. Nakon Olića, Pranjića i Mandžukića zadnjih godina, tako bi još jedan Vatreni odjenuo dres Bayerna.

Visina transfera zasad nije poznata, spominjala se svota od oko sedam milijuna eura, no, ionako treba pričekati da se posao završi, dok nije gotovo svakakvi su preokreti mogući.