Prometuje se po suhim ili djelomično vlažnim kolnicima.  Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
M-2 Prolaz kroz Neum,
- M-6   Stolac - Domanovići,
- M-17 Tarčin - Konjic, Tasovčići - Klepci(most preko rijeke Bregave i raskrižje M-17 i M-6).

Zbog radova na R-418 Prozor - Tomislavgrad (dionica Podborsko raskrižje - Aćimići) promet je potpuno obustavljen. Alternativni pravac za osobna vozila je kroz naselje Sopot, dok se teretna vozila i autobusi preusmjeravaju preko Blidinja ili Bugojna.

Zbog radova u Mostaru obustavljen je promet u ulici Maršala Tita (od Lučkog mosta do bivše zgrade Razvitak).
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Tijekom protekla 24 sata nismo dobili informacije iz OC CZ Mostar, Čitluk, Konjic, Stolac, Neum, Jablanica, Prozor – Rama i od službe za CZ Ravno.

Večeras snijeg

Danas će u našoj zemlji prevladavati pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama prije podne će biti i magle. Padavine se prognoziraju u drugoj polovici dana.

U nizinama kiša, snijeg iznad 800 metara nadmorske visine. U noći na ponedjeljak granica snijega će se pomjeriti do 500 metara nadmorske visine. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6, na jugu zemlje do 11. stupnjeva.