Britanac Danny Kelleher (29) već gotovo 25 godina svaki dan večera u McDonald'su. Čini to čak i na Božić. Meni mu se sastoji od McChicken sendviča, prženih krumpirića, devet nuggetsa i Coca-Cole.

Kaže da ga je ta ovisnost osudila na samoću jer nitko ne želi ići s njim u McDonald's svaki dan.



- Ako ikad nađem djevojku, ona će vjerojatno morati raditi u McDonald'su. Kad je o takvoj hrani riječ, ja sam kao ovisnik o drogi.

Njegova ovisnost počela kad je imao pet godina i nije htio jesti ništa osim hrane iz fast food lanca. Liječnici su to tada odobrili jer su smatrali kako je bolje da jede išta nego ništa.

Danny godišnje potroši 7,5 tisuća KM (prevedeno)  na menije u McDonald'su i te večere su mu središnji obrok dana jer za ručak pojede tek vrećicu čipsa, piše The Sun.

Ovisnost mu radi probleme i kod putovanja jer ne može ići u zemlju u kojoj nema McDonald'sa. 

- Volim samo McChicken, sve ostalo mi škodi. Imao sam sepsu prije dvije godine, liječnici su sumnjali da je možda od hrane. Kad sam im rekao što jedem svaki dan, bili su u čudu što sam i dalje živ, priča Danny.

Nakon toga pokušao je u svoj jelovnik ubaciti rižu i tjesteninu, ali to nije završilo dobro pa se vrlo brzo vratio starim navikama.