• Uspjeh ramskih učenika u natjecanju ''Sigurno u prometu''
  • Uspjeh ramskih učenika u natjecanju ''Sigurno u prometu''
  • Uspjeh ramskih učenika u natjecanju ''Sigurno u prometu''
U Čapljini je u organizaciji Auto kluba Čapljina i AMSuBIH održano 23. županijsko natjecanje učenika osnovnih škola "Sigurno u prometu 2019." iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila i vještina upravljanja biciklom.

Učenici osnovnih škola s područja općine Prozor-Rama već dulji niz godina sudjeluju na ovom natjecanju i pokazuju dobre rezultate.

Na održanom natjecanju sudjelovali su učenici OŠ "Ivan Mažuranić" Gračac: Antonio Reher, Marin Džalto, Katarina Lončar i Aleksandra Perković, te su pokazali zavidnu razinu znanja iz oblasti prometnih i sigurnosnih pravila te vještinu upravljanja biciklom.

Pojedinačno učenica Katarina Lončar osvojila je 1. mjesto, a za nagradu je dobila bicikl.

Učenici OŠ Marka Marulića također su sudjelovali na ovom natjecanju. Juraj Glibo, Antonio Tokić i Ana Šakota osvojili su 2. mjesto ekipno. Učenik Antonio Tokić osvojio je 2. mjesto pojedinačno kao i učenica Ana Šakota na natjecanju Sigurno u prometu.

Svi ovi učenici pripremaju se za međužupanijsko natjecanje koje će se održati 8. lipnja u Orašju.

Učenicima i nastavniku tehničke kulture Ivanu Franjušiću čestitamo na postigutom uspjehu i osvojenim vrijednim nagradama i želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju.