Svijest o nedaćama u vremenu u kojemu živimo te svijest o problemima siromašnih ljudi kojih, nažalost i u našoj Rami ima, potaknula je članove Općinskog odbora Mladeži HDZ BIH Rama da i ove godine organiziraju humanitarnu akciju uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.

Od prikupljenih sredstava, koju je Mladež prikupila među svojim članovima, posjetilo se 20 obitelji u Rami kojima su darovani paketi s osnovnim životnim namirnicama ili novčana sredstva.

„Cilj naše akcije je bio da se onim ljudima koji žive na rubu egzistencije život barem malo učini lakšim, a i svakako da im ovom humanitarnom gestom učinimo Uskrs barem malo veselijim i ljepšim. Ponosna sam i zahvaljujem se  svim članovima Mladeži HDZ BIH Rama koji su se uključili u akciju za koju zaista želim da postane tradicija“, rekla je Adrijana Prskalo, predsjednica OO Mladeži HDZ BIH Rama.

Neka nam Uskrs učvrsti vjeru i nadu u bolje sutra te bude putokaz u svakodnevnim naporima da našu Ramu učinimo još boljim mjestom za život!

Neka Vam dani uskrsnih blagdana proteknu u miru i radosti, a milost, nadu, žrtvu i spasenje koje nam donosi uskrsli Krist podijelimo sa svojim najbližima, prijateljima i susjedima!
 
Sretan Uskrs!

OO MLADEŽI HDZ BIH RAMA