Budući da JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar u svome radu nastoji održavati i stalno poboljšavati suradnju s društvenom zajednicom, osim redovitih izvršavanja svojih obveza vezanih za brojne obveze i naknade koje pripadaju lokalnoj zajednici, ovo poduzeće prepoznaje potrebe i podupire raznovrsne društveno korisne projekte i aktivnosti različitih udruga.

Tako su se članovi Uprave Društva predvođeni generalnim direktorom Nikolom Krešićem ponovno odazvali na pozive i ovoga puta posjetili Udrugu osoba s invaliditetom Posušje, te u Širokom Brijegu Udrugu  građana, roditelja, prijatelja i osoba s invaliditetom i posebnim potrebama  Utjeha i Udrugu žena liječenih od karcinoma dojke Narcis.  

Generalni direktor JP Elektroprivreda HZHB d.d. obećao pomoć ne samo tim nego i drugim udrugama i organizacijama koje se bave plemenitim i društveno korisnim radom u zajednici, koliko god mogućnosti budu dopuštale.

Predstavnici navedenih udruga uz srdačnu dobrodošlicu zahvalili su na razumijevanju Upravi Elektroprivrede HZHB i pružanju potpore njihovu radu, a pozvali su i na nastavak suradnje.  

Inače kroz poslovnu politiku, vezanu za sponzorstva ili reklamiranja na cijelom konzumnom području Elektroprivrede HZHB, pomagani su projekti osnovnih škola, različitih sportskih kolektiva, znanstvenih, humanitarnih i socijalnih ustanova i brojnih drugih.
 
Elektroprivreda HZ HB