Nestor Alegre ime je argentinskog nogometaša za kojeg nikada niste čuli. Međutim, veznjak argentinskog niželigaša Deportivo Madagrija dobio je jedan od najbržih crvenih kartona u povijesti.

U susretu protiv Tiro Federala dobio je crveni karton za svega 10 sekundi. Alegre je za deset sekundi stigao tek ući na teren, okrenuti se i vratiti u svlačionicu. I pritom zaraditi dva žuta kartona.

Prvi žuti karton je dobio jer je prilikom zamjene igrača ušao u teren bez dozvole suca. Nakon što se počeo žaliti zbog takve odluke sudac mu je pokazao i drugi žuti, te isključujući crveni karton. U samo 10 sekundi je isključen, a da nije ni taknuo loptu.
 

"Igrač je prvi karton dobio jer je ušao u igru bez dozvole, a drugi jer mi je uputio niz uvreda. Žao mi je, ali takva su pravila," kazao je sudac Victor Cordero.

Alegrea može utješiti kako ipak nije zaradio najbrži crveni karton u povijesti. Rekord i dalje drži Lee Todd koji je u dresu Stalybridge Celtica dobio crveni karton nakon svega tri sekunde jer je na samom početku utakmice opsovao suca.

Brži od Alegrea bili su i David Pratt koji je 'pocrvenio' za tri sekunde, te Giuseppe Lorenzo koji je dobio crveni karton nakon devet sekundi.