Preporučeni početak bavljenja veslačkim sportom je u dobi od 10 do 14 godina (2002.-2006.godište). Uvjet za upis u Školu veslanja je znanje plivanja te da je polaznik zdravstveno sposoban za bavljenje sportskim aktivnostima. U školu veslanja moguće je pristupiti tijekom cijele godine, a za upis je potrebno doći u pratnji roditelja u klub.

Za dodatne informacije o uvjetima upisa nazovite na telefon: 063/991-065

ili pošaljite upit na facebook stranicu „Veslački centar Rama“

Treninzi škole veslanja su tri puta tjedno. Osim treninga u teretani, treninga na vodi, često imamo i trening s biciklima, a zimi i skijanje!

Budući da smo jedini klub u BiH na natjecanja idemo u R. Hrvatsku, najčešće u Dalmaciju!

Ove godine imali smo priliku trenirati s najboljima: Damir Martin 5. na svjetskom prvenstvu, 1.  na europskom, braća Martin i Valent Sinković 1. na svjetskom, 1. na europskom prvenstvu, te mnogi drugi trofejni veslači.

Najbolji australski veslači do 21 godine posljednje pripreme za svjetsko prvenstvo održano ove godine u Bugarskoj odradili su na Ramskom jezeru. Australija je jedna od vodećih svjetskih sila u veslanju.

Ako želiš steći nove prijatelje, radne navike, upornost i mentalnu snagu te zdravo živjeti onda je veslanje pravi sport za tebe!

Veslanjem koristiš sve važnije skupine mišića od nogu, ruku, leđa, trbuha do stražnjice, što veslanje čini kompletnom vježbom.

Veslanjem koristiš i mišiće u širokom opsegu pokreta, većem nego li u većini ostalih sportova, čime dobivaš na fleksibilnosti i pokretljivosti, a u preciznim i ritmičnim kretnjama vrlo je mala mogućnost ozljeda.

Dođite i uživajte u veslanju na Ramskom jezeru.
 
Veslački centar Rama