Zagrebački Dinamo odigrao je svoju najbolju utakmicu Lige prvaka ove sezone. No, ponovno je prvak Hrvatske travnjak napustio pognute glave. Sevilla je na Maksimiru u 3. kolu Grupe H slavila s minimalnih 1:0 golom Samira Nasrija.

Španjolska momčad je od samog početka pokazivala zašto slovi za velikog favorita na ovom susretu, te je diktirala tempo.

U 14. minuti Ferreira je sjajno pucao s 20 metara, ali Dinamov vratar Livaković još bolje brani. Par minuta kasnije i Samir Nasri je imao veliku šansu, ali Francuz uspijeva zatresti mrežu Zagrepčana.

Ipak, u 37. minuti Sevilla dolazi do vodstva i to baš preko Nasrija. Sjajno su Španjolci povukli kontru, koju nakon dodavanja Ferreire u gol pretvara francuski ofenzivni veznjak.
 

Do nove velike prilike čekalo se do 58. minute kada Vietto izbija sam ispred Livakovića, ali argentinski napadač promašuje cijela vrata.

Dinamo je do svoje prve velike prilike došao u 74. minuti. Soudani je uputio dalekometni udarac, koji se odbija od Pareje i odlazi tik pored lijeve vratnice. U nastavku je nakon kornera Schildenfeld glavom pucao preko gola.

Samo tri minute kasnije mladi Borna Sosa mogao je Dinamu donijeti prvi pogodak u Ligi prvaka, ali njegov udarac sa 16 metara odlazi malo preko grede.

Na kraju se rezultat nije mijenjao, te je Dinamo upisao 3. poraz u isto toliko kola i ima gol razliku 0:8, dok je Sevilla upisala sedmi bod, koliko ima i vodeći Juventus (također s minimalnih 0:1 svladao Lyon).