U petak je uhićen Trebinjac nakon što je napao dvije žene, jednoj ženi je otrgnuo lančić s vrata dok je drugoj ukrao novčanik, a policija je navela kako je uhićeni povezan s još deset kaznenih djela krađe.

Danas oko 10 sati policijski službenici PS Mostar Centar lišili su slobode Admira B. rođenog 1988. godine u Trebinju, jer je u naselju Zalik počinio dva kaznena djela krađe.

Admir je naime oko 9.15 sati ženskoj osobi inicijala Z.Ć. staroj 67 godina otrgnuo zlatni lančić s vrata. Nakon te krađe oko 9.30 sati presreo je žensku osobu starosne dobi od 72 godine inicijala K.Ć. kojoj je ukrao novčanik.

Nakon što je lišen slobode kod osumnjičenog su pronađeni predmeti koje je otuđio, a Admir je predan odjelu Kriminalističke policije PU Mostar na daljnju krim. obradu.

Inspektori odjela Krim. policije PU Mostar već duže vremensko razdoblje kriminalističkom obradom i opsežnim traganjem, prikupljaju određena saznanja o osumnjičenom koji je u protekla dva mjeseca izvršio oko 10 kaznenih djela krađe lančića i drugih vrijednosti građanima Mostara,

Nakon krim. obrade osumnjičeni će biti predan nadležnom tužiteljstvu.