Sjajnu podršku koju su imali juniori ekipe Hajduka, klub će očito skupo platiti. Ponajviše zbog upotrebe pirotehnike, Hajduk će na adresu UEFA-e uplatiti pozamašnu svotu. Hajduk će za bakljadu na utakmici protiv Milana u polufinalu Lige prvaka mladih u Ženevi morati platiti 29.750 eura, dok će zbog sličnih stvari Torcide u finalu protiv Alkmaraa dodatno još platiti čak 34.000 eura! Odnosno, za te dvije utakmice splitski će klub iz blagajne na UEFA-inu adresu morati poslati 63.750 eura!

Nije bilo samo pirotehnike u Ženevi. Neredi su se dogodili još prije utakmice protiv Milana, kad je na trgu kraj stadiona, nakon provokacije huligana domaćeg Servettea, došlo do sukoba s policijom, a bili su tamo i roditelji s djecom koji su bježali od dima. Letjele su boce i baklje.

Tijekom utakmice bilo je masovne pirotehnike, a Uefa je brže-bolje za finale premjestila navijače Hajduka na južnu tribinu kako bi baklje bile što manje vidljive u prijenosu. Nije previše pomoglo, opet su brojni unijeli baklje, a nakon uvjerljivog poraza 5-0 još se i međusobno potukli.