Udruga „Duvanjski kobasičari“ nastavlja s organizacijom četvrte po redu Međunarodne kobasijade, koja će se održati dana 18. veljače 2023. godine u restoranu Eko Selo „Grabovica“ Tomislavgrad  u sljedećim kategorijama:

Duvanjska kobasica u prirodnom ovitku,

Duvanjska kobasica u umjetnom ovitku,

Salame

Istarske kobasice i salama,

Ostale kobasice i salame.

Zaprimanje uzoraka kobasica i salama za natjecanje biti će organizirano na Benzinskoj crpki Dukić , Put Kola bb u danima 13 ,14. i 15. veljače do 21 sat. U svezi prijave i dostave uzoraka možete se informirati na brojeve mobitela +387 63 85 3773 i +387 63 357 912.

Priprema i ocjenjivanje zaprimljenih kobasica i salama obaviti će međunarodni suci iz Slovenije, Mađarske, Hrvatske i BiH predvođeni gospodinom Milinkom Perkovićem u četvrtak 16. veljače u restoranu Eko selo Grabovica.

Glavni pokrovitelj i ovogodišnje manifestacije je Općina Tomislavgrad.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane iz BiH a i iz inozemstva da se odazovu na 4. međunarodnu kobasijadu. Posebno pozivamo domaće proizvođače kobasica i salama da se u što većem broju prijave na natjecanje.

Iskustvom iz prethodne tri uspješno upriličene kobasijade očekujemo veliki broj prijava uzoraka kobasica i salama, kao i veliki broj sudionika na završnoj večeri, kada će biti proglašenje pobjednika i uručivanje plaketa.

Uz dobru hranu piće i glazbu očekujemo vas ove godine u restoranu Eko Selo „Grabovica“ Tomislavgrad

Predsjednik udruge
Marko Jurčević


Tomisslavcity.com