• Učenici osvojili nagradu u dm natjecanju „Veseli zubići“
  • Učenici osvojili nagradu u dm natjecanju „Veseli zubići“
Učenici IV. razreda OŠ fra Jeronima Vladića Ripci sudjelovali su u dm natjecanju „Veseli zubići“ koji je trajao od 9.02. do 28.02.2015. godine na zvaničnoj facebook stranici.

Među deset najkreativnijih crteža izabran je rad i učenika ove škole, čime je škola postala dobitnica nagrade - edukativne i zabavne predstave na temu dentalne higijene i posjeta stomatologa u sklopu predstave. Svi nagrađeni crteži će biti aplicirani na trajne dm cekere koji će se u sklopu društveno odgovorne kampanje dijeliti kupcima. Natjecanje za osnovne škole dio je društveno odgovorne kampanje Veseli zubići  kojom dm želi podići svijest javnosti, a posebno najmlađe populacije o važnosti dentalne higijene.

Nagrada koju su učenici osvojili je edukativna i zabavna predstava koja govori o važnosti dentalne higijene, a u sklopu predstave školu će posjetiti i stomatolog koji će osnovcima pokazati pravilan način održavanja dentalne higijene. Predstava, kao i posjet stomatologa namijenjeni su učenicima od I. do V. razreda.

Učenici će dobiti na dar pješčani sat koji pomaže djeci odrediti ispravno vrijeme trajanja pranja zubi te edukativnu slikovnicu na temu dentalne higijene.

Ovim putem čestitamo učenicima i učiteljici Miri Faletar na osvojenoj nagradi i promociji škole.
Nikica Beljo