U Bosni i Hercegovini sutra sunčano uz postepeno naoblačenje tijekom poslijepodneva. Vjetar slab, uglavnom, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 22, a dnevna od 27 do 32 stupnjeva.

 Dan kasnije jutro će biti umjereno do pretežno oblačno, uz postepeno naoblačenje. U jutarnjim satima kiša ili lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i istočnim područjima Bosne. Poslijepodne i tijekom noći kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju širom zemlje. Vjetar slab zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, a dnevna od 24 do 29, na jugu do 32 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).

U srijedu, 18. rujna, očekuje nas pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima lokalni pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom, očekuju se u sjevernim i istočnim područjima Bosne, a poslijepodne u većini područja. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, na jugu do 21, a dnevna od 19 do 25, na jugu do 28 stupnjeva.

Sunčano uz malu do umjerenu oblačnost očekuje se u četvrtak, 19. rujna. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 21, a dnevna od 22 do 28 stupnjeva.