Biometeorološke prilike u BiH za nedjelju su i dalje relativno nepovoljne, iako se očekuje stabilizacija vremena.

Tijekom dana će prevladavati stabilno vrijeme, ali niske temperature uz sjeverno strujanje tijekom većeg dijela dana, uzrokovat će probleme osjetljivim osobama.

Naročito se oprez preporučuje kroničnim bolesnicima sa kardiovaskularnim i plućnim problemima.

Neophodno je posvetiti pažnju primjerenom odijevanju i umanjiti aktivnosti, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U Bosni se sutra očekuje umjereno oblačno, a u Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.  Vjetar u Bosni bit će slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jak vjetar puhat će u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Tijekom dana, vjetar će i oslabiti. 

Jutarnja temperatura zraka većinom između -11 i -5, na jugu zemlje do 0, a najviša dnevna uglavnom između -2 i 4, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva.  U Sarajevu sutra će biti umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima moguća je i niska oblačnost.

Jutarnja temperatura oko -6, a najviša dnevna oko 1 stupanja.  Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -18 stupnjeva, Ivan-sedlo -8, Bugojno -4, Sarajevo -3, Livno i Tuzla -2, Gradačac 1, Bihać, Sanski Most i Široki Brijeg 2, Mostar 3 i Grude 5, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.